Varför du ska spela vår spontanfotboll

Vill du spela fotboll men har inte tid att binda upp dig till ett lag? Vill du spela fotboll när det passar dig? Kanske spelar du redan i ett lag men vill spela mer? Kanske vill du använda fotbollen för att komma i form? Ja, för du vet väl hur många kalorier man kan bränna under en timme? Det är mycket. Få motionsformer är så bra som fotboll. Oavsett vad din anledning är – så skapar vår spontanfotboll en flexibilitet som är perfekt för dig.

Visst, man kan dra ihop ett gäng själv, hitta en plan, köpa bollar och västar. Men, det tar tid och planering och det är alltid några vänner som avbokar. Vi vill det ska vara enkelt och på dina villkor. Hos oss är det enda du behöver göra är att välja ett pass som passar dig och sen dyka upp på aktuell tid.

Våra pass är enkla. Till en träning är vi mellan 10 och 16 personer och vi delar in alla i två lag och spelar match. Din ålder spelar ingen roll, din erfarenhet spelar ingen roll, din nivå spelar ingen roll – du kan spela med oss oavsett! 

Vår idé kring detta i Sverige kommer från Barcelona. Juega.se drivs av CS Academy Barcelona och Barcelona Football Service från Barcelona. Vi har vårt huvudkontor i Barcelona och vi spelar själva detta varje vecka i Barcelona. Ett otroligt bra sätt att träffa nya vänner eller bara ha kul!

Vi hoppas du vill testa träna med oss redan nu i helgen!

Våra kommande pass är:

Göteborg 11 juni
https://juega.se/vara-stader/goteborg-barn-vuxen/spontanfotboll-vuxen/traning-11-juni/

Stockholm 5 juni
https://juega.se/vara-stader/stockholm-barn-vuxen/spontanfotboll-vuxen/traning-5-juni/

Malmö 5 juni
https://juega.se/vara-stader/malmo-barn-vuxen/spontanfotboll-vuxen/traning-5-juni/
 2022-06-02
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen