Så funkar vår spontanfotboll

Spontanfotbollen vi erbjuder är för alla personer över 18 år som älskar att spela fotboll. Det kan vara för dig som älskar sporten, vill komma i form eller bara träffa nytt folk. Du behöver inte tidigare ha spelat i ett lag för att vara med. Alla är välkomna! 

Med vår spontanfotboll så slipper man jaga vänner, boka planer eller fixa material. Det enda man behöver göra är att köpa ett pass och dyka upp på utsatt tid. Smidigt och bra! 

Vårt upplägg är väldigt enkelt. Vi spelar fotboll under en timme. Under en träning spelar vi tvåmålsspel. Det kan vara 6 mot 6, 7 mot 7 eller 8 mot 8. När alla deltagare är på plats så delar vi upp alla i två lag. Ett lag har västar och ett lag spelar utan västar. Om lagen blir ojämna så för vi en omfördelning så att det blir så jämnt som möjligt! 

Har vi ingen målvakt som vill stå hela tiden så turas vi om så att alla är målvakt lika mycket. 
 

Kommer det vara fler träningar i veckan?
Ja, vi kommer öka på hela tiden. Vår målsättning är att inom kort kunna erbjuda träningar varje dag på olika platser. 

Kommer det vara någon tränare?
Nej, det kommer inte vara någon tränare, men det kommer vara en ansvarig. Den ansvariga kommer ibland vara med och spela.

Varför kostar det?
Vi tar ut en mindre avgift då vi har planhyror, material, marknadsföring att betala. Priset vi tar ut är väldigt lågt i jämförelse med andra aktiviteter – som te.x Padel, golf, skidåkning osv. I jämförelse med andra aktiviteter så är fotboll även den roligaste!

Vad är fördelen med detta?
Fördelen är att du och ingen annan bestämmer när du spelar. Spelar du i ett lag så har du ett ansvar att komma varje vecka och vara tillgänglig. Här slipper du all press. Vill du träna tre veckor i rad och sen vila tre veckor så kan du göra det. 

Behöver man ha med sig något material?
Nej, vi står för allting. Det är bara dina egna kläder och fotbollsskor du behöver.

Ytterligare frågor? Skicka oss ett mail på info@juega.se 

Vill du hålla dig uppdaterade om kommande träningar? Då rekommener vi att du går med i vårt NYHETSBREV


 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen