Så fungerar extraträningarna för barn

Runtom i Sverige erbjuder vi extraträningar för barn födda 2009 till 2014. Upplägget är väldigt enkelt. Gå in på en stad och välj den träning som passar dig och ditt barn. Du kan boka en träning eller flera träningar på en gång. Vid varje träning ser du för vilken ålder träningen gäller, vad det är för tema och på en del pass ser du även vem som är tränare.

Vilka är det vanligaste teman?
Teknikträning. Vid teknikträning så har vi en mindre grupp spelare (färre än 10) och det är högre åldersspann. Men här jobbar med fokus på individen.
Spelträning: När vi har spelträning så är det mestadels fritt spel. Vi startar träningar med lite spelövningar och sen är det fritt spel resten av träningen. När vi har spelträning så jobbar vi endast med två åldersgrupper i taget. Detta för det ska bli jämnt spel och bra tempo.

Kan man avboka?
Ja, hos oss är det även möjligt att avboka en träning. Om du avbokar med mer än 24 timmar kvar till träningen så krediterar vi dig med en rabattkod på samma värde som träningen. Vi gör alltså ingen återbetalnig i pengar. Om du gör avbokning med mindre än 24 timmar så har vi inte möjlighet att kreditera dig med en rabattkod. Vi har detta upplägg för att undvika sena avbokningar. Sena avbokningar är något som påverkar alla spelare då det kan göra att vi blir för få på träningen. 

Vi erbjuder även betalning med faktura. Detta möjligör att ditt barn kan träna en träning innan betalning. Notera att din faktura måste betalas även vid avbokning. 

Vad är det för priser?
Våra priser kan variera beroende på träning och träningens längd. Våra standardpriser är 139kr per träning för en spelare och 199kr för två spelare. 

Vilka är tränare?
Vilka som är tränare varierar. Vid de flesta pass ser ni vem som är tränare innan ni bokar. Samtliga tränare vi använder på våra träningar är utbildade med erfarenhet av ungdomar.

Hur ofta är det träningar?
Det varierar och det beror även på vilken stad. Gå in på den stad som du bor i och så ser du ett schema. När du går in på en träning så ser du träningens plats, längd och innehåll.

Ytterligare frågor? Maila då info@juega.se

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen