Köp- och bokningsvillkor

 

Leveransvillkor

Efter lagt bokning av ett fotbollspass så kommer du få ett bekräftelsemail av oss av ditt köp. Du kommer inför träningen inte få något ytterligare mail utan det är ditt ansvar att dyka upp på rätt plats vid rätt tid. 

 

Ångerrätt/Reklamation

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Event som sker på bestämt tid och plats har ingen ångerrätt. Men om du avbokar din plats med mer än 24 timmar innan träning så skickar vi dig en rabattkod med samma värde. Är det mindre än 24 timmar kvar så erbjuder vi inte någon rabattkod. Om du inte dyker upp på träningen utan att ha meddelat oss innan så kommer vi ta betalt för din bokning. 

 

Vid inställd träning

En träning kan ställas in vid väldigt dåligt väder. Vid regn så spelar vi så länge planen inte är vattensjuk. Ett pass kan även ställas in om det är färre än 8 anmälda spelare. Om ett pass ställs in så krediterar vi dig med en rabattkod med samma summa. 

 

Betalningsalternativ

- Klarna
Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken. Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna är faktura, Swish, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank.

 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen