Gör du allt för att lyckas?

Hur hårt satsar du på din fotboll? Tar du rätt steg för att nå dit du vill? Vet du hur man tar rätt steg?

Ibland kanske det inte räcker med att vara tillräckligt bra. Man måste synas för rätt personer vid rätt tid. Vi är övertygande om att runt om i Sverige finns det mängder med spelare som förtjänar att spela högre upp men som inte får chansen.

Visste du att bara i Stockholm finns det över 45 000 spelare som är över 15 år. I Sverige finns flera hundra tusen spelare över 15 år. I världen är det flera hundra miljoner spelare. 

Klubbar har inte möjlighet att upptäcka alla spelare. Ja, det är möjligt att bli upptäckt. Vi ser det hela tiden. Men oftast krävs det att du spelar i en större klubb eller har en agent med stort nätverk. Men tyvärr är detta inte verkligenheten för de flesta spelare.

Så hur kan du synas bland flera miljoner spelare? Åk till klubben! Vänta inte på att klubben ska hitta dig! Du får åka dit! Då gör du något många spelare inte kan eller vågar. Då sticker du ut i mängden och du kommer garanterad synas. 

Det är därför vi erbjuder tryouts där du kan visa upp dig för en bra klubb på deras anläggning direkt med deras tränare och inför scouter från andra klubbar!

Så vilka tryouts finns tillgängliga just nu?
20 - 25 juni i Italien
Tryout med AC Perugia och inför scouter 
Läs mer på https://juega.se/vara-stader/perugia/tryout-perugia/

24 juli till 31 juli i Barcelona
Tryoout med CF Badalona och inför scouter 
Läs mer på https://juega.se/vara-stader/barcelona/tryout-16/

Inte bara för dig som vill ha provspel
Vill du komma någonstans så behöver du investera i dig själv. Investera i dig själv genom att åka till Spanien eller Italien. Under veckan kommer du få professionell träning och även en utvärdering där du får veta vad du behöver träna extra på. Så vill du ta nästa steg, kom till någon av våra tryouts! 

Tips!
Den 27 juni till 3 juli kan du spela cup i Barcelona. Otrolig upplevelse. Läs mer på https://juega.se/vara-stader/barcelona/spela-cup-i-barcelona-27-juni-3-juli/2022-06-01

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen